Здравейте колеги! трябва ми малко информация за носачите на моята Алфичка,че шарнирчетата взеха да ми лопат.Та какви марки има и на какви цени вървят.Към нозачите тампните отделно ли се копуват или са към носачите? И ако някой е сменял колко преблизително струва целия ремонт(говоря за смяна на носачите и на тампоните).Предаврително ви Благодаря много !
Известие
Collapse
No announcement yet.
Инфо за носачи за 145 1.6 16V 1997г
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Corwin Покажи съобщениеЗдравейте колеги! трябва ми малко информация за носачите на моята Алфичка,че шарнирчетата взеха да ми лопат.Та какви марки има и на какви цени вървят.Към нозачите тампните отделно ли се копуват или са към носачите? И ако някой е сменял колко преблизително струва целия ремонт(говоря за смяна на носачите и на тампоните).Предаврително ви Благодаря много !Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal
ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..
Comment
-
Първоначално публикувано от Corwin Покажи съобщениеЗдравейте колеги! трябва ми малко информация за носачите на моята Алфичка,че шарнирчетата взеха да ми лопат.Та какви марки има и на какви цени вървят.Към нозачите тампните отделно ли се копуват или са към носачите? И ако някой е сменял колко преблизително струва целия ремонт(говоря за смяна на носачите и на тампоните).Предаврително ви Благодаря много !
Comment
-
Благодаря ви много,колеги !!! От това което сте написали съдя,че за 75лв може да се намери сравнително добър носач.Това ме интересуваше.А колкото до смяната ще видя един приятел се занимава с коли да ми го смени.Ако ли не ще се възползвам пак от някои от предложенията тук
Comment
Comment